Työnhakijalle

Olemme juuri sinua varten, mikäli olet:

  • Pitkään työttömänä ollut henkilö
  • Nuori vailla ammatillista koulutusta tai tutkintoa

Ota yhteyttä omaan TE-toimistoon tai soita suoraan meille puh. 040 153 4446

Räätälöidyt palvelut jokaiselle asiakkaalle
Meillä on mahdollisuus työskennellä puutyö- ja pintakäsittelypajalla,  venepajalla  sekä yrityspuolella. Tarjoamme kaikille asiakkaillemme urasuunnittelupalveluita ja työelämävalmennusta.

Tilaustyöt
Tilaustyöpuolella tehdään erilaisia töitä asiakkaiden luona. Asiakkaitamme ovat mm. kunta, yhdistykset, yritykset ja kotitaloudet. Teemme pieniä remontteja, puutarhatöitä jne.
Tilaustyönä teemme myös korjausompelua ja erilaisia sisustustekstiilitöitä, kuten yksinkertaisia verhoilutöitä ja verhojen ompelua. Kokoonpanotyönä voimme tehdä esimerkiksi hääkarkkeja tai pöytäkoristeita juhliin.

Yksilövalmennus
Kaikki asiakkaamme ovat oikeutettuja henkilökohtaiseen valmennukseen. Valmentajan kanssa suunnitellaan tulevaisuutta ja haetaan keinoja työllistymiselle. Valmennuksessa voidaan käydä läpi myös elämänhallintaan liittyviä asioita. Valmentajaltamme saat tietoa opiskelusta, työmarkkinoista ja työnhakuun liittyvistä asioista.
Valmennuksen aikana harjoitellaan työelämän pelisääntöjä ja päivitetään työelämätietoutta tai harjoitellaan opiskelutaitoja. Siirtymävaiheessa olemme asiakkaan tukena ja tarpeen mukaan linkkinä asiakkaan ja työnantajan tai koulun välillä.