Työnhakijalle

Olemme juuri sinua varten, mikäli olet:

  • Pitkään työttömänä ollut henkilö
  • Nuori vailla ammatillista koulutusta tai tutkintoa
  • Ota yhteyttä omaan TE-toimistoon tai soita suoraan meille puh. 040 153 4446

ätälöidyt palvelut jokaiselle asiakkaalle

Meillä pääset työskentelemään omaa työllistymispolkuasi tukevissa työtehtävissä. Sinulla on mahdollisuus suorittaa osatutkintoja  esim. puupajallamme.

Kaikki asiakkaamme ovat oikeutettuja henkilökohtaiseen valmennukseen. Valmentajan kanssa suunnitellaan tulevaisuutta ja haetaan keinoja työllistymiselle. Valmennuksessa voidaan käydä läpi myös elämänhallintaan liittyviä asioita. Valmentajaltamme saat tietoa opiskelusta, työmarkkinoista ja työnhakuun liittyvistä asioista.
Valmennuksen aikana harjoitellaan työelämän pelisääntöjä ja päivitetään työelämätietoutta tai harjoitellaan opiskelutaitoja. Siirtymävaiheessa olemme asiakkaan tukena ja tarpeen mukaan linkkinä asiakkaan ja työnantajan tai koulun välillä.

Työtehtäviä
Pajoillamme tehdään pintakäsittelyyn, korjausrakentamiseen  ja remontoitiin liittyviä työtehtäviä. Lisäksi työtehtäviä on kiinteistöhuollon ja pihatöiden parissa. Pajalla valmistetaan tuotteita omaan myyntiin ja tilaustöitä  tehdään sekä pajalla että  asiakkaiden kohteessa. Asiakkaitamme ovat mm. kunta, yhdistykset, yritykset ja kotitaloudet.

Ompelimossamme on mahdollisuus päästä tutustumaan teollisuusompeluun. Työtehtäviä on myös kahviossamme sekä puhtaanapidossa.